EU får skylla sej själv.


De ovalda EU-ledarna har inte haft någon anledning att kvalificera sig genom intelligent tänkande. De har följt vad som är Politiskt Korrekt för att befordra deras karriärer.

Ta deras senaste “utrikesministrar”, först Catherine Ashton, med en fil. kand. i sociologi som enda kvalifikation, som förde EUs antisemitism till nya höjder – hon lever nu fett på sitt avgångsvederlag, länk. Den nya, Mogherini med sin uppväxt i kommunistpartiet, har lyckats återföra EU till Nazitiden när det gäller antisemitism och judehat.

Assad har explicit sagt att terror i Frankrike helt är regeringens fel. Länk.

ISIS har under lång tid utvecklat sig i Libyen sedan Obama och NATO mördade Khaddafi, Obama öste på som vanligt utan tillstånd från Kongressen. Länk1 länk2.

EU har inte gjort ett dyft för att skydda sig mot denna del av ISIS, tvärtom har de gjort allt för att få hit dem bland de anonyma floderna av muslimer av blandad sort.  Ett litet antal verkliga flyktingar, en massiv del som tar chansen till ett bättre liv i EU på europeernas bekostnad, så de inte behöver höja standarden i sina hemländer, ingen lojalitet mot kvarvarande befolkning. EU har inte gjort något som helst i samlade attacker mot ISIS i Syrien/Irak utan bara hoppats på tur.  De har inte ens påverkats av alla terrordåd som redan inträffat i London, Paris etc.

EU skulle inte få för sej att ta bort Schengen och återgå till den gränskontroll som fanns innan och som länge fungerade utmärkt.

Planerades ett terrordåd i Istanbul samtidigt som det i Paris? Länk.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s