Västvärldens ledare ignorerar “apokalyptisk islam” och ser ingenting vad som händer.


Western leaders ignore ‘apocalyptic Islam’ at their peril

Best-selling author says failure to understand messianic ideologies driving ISIS and Iran dooms the West to be repeatedly blindsided.

Obama talade om massakern i Paris utan att andas “radikal islam” som möjlig orsak.  Har någon ledare gjort det i EU? Inte ens några av de visa i Stockholm. Undran är om de inte vet eller inte vill veta, som Obama har baserat sin karriär på.

Vår fanatiska utrikesblondin kvittrar i sitt vansinne att Parismassakern är Israels fel självklart:

Swedish-Jewish Activist Slams Foreign Minister for Tying Paris Massacre to Palestinian Plight, Making Excuses for Murder

Islam har två huvudhalvor, sunni och Shia, som har mördat varann de se senaste tusen åren baserade på samma grundläggande apokalyptiska Islam. Tanken att massmord ska skynda på tidens ändo, då islam ska bli allenarådande.  Obama har frenetiskt hjälpt Iran på vägen och Obama skapade, enligt många källor, ISIS. 11 miljoner muslimer har mördat varann sen 1948, länk..
Obama sa, dagen före Pariskatastrofen, att han hade ISIS under kontroll länk1 länk2 länk3
Nu skrattar hela USAs höger åt hans naivitet
Presidentkandidat Santorum påminde om att det var Obama och Hillary som skapade ISIS, länk. Något jag har nämnt ibland,

ISIS-terrorist erkänner att Obama stöder dem..

EUs ledare vägrar att inse att massan av muslimer har ett helt annat tänkesätt, de fattar inte ett dugg att ett antal EU-stater vägrar ta in muslimer bland sina kristna invånare. Hade de inte haft ett helt annat tankesätt hade de lyckats bättre i sina hemländer. Som det nu är finns inte ett enda muslimskt land som klassas som fritt, även om Indonesien var det ett tag. https://freedomhouse.org/country/indonesia
Friheten i de palestinska områdena som dränks av pengar från bl.a. Sverige för att höja demokratin, har inte en mikrometer förbättrat sig, 
Regeringen stjäl trots det oändliga summor av pengar från våra pensionärer för att beväpna terroristerna där och uppmuntra dem.
ISIS hålls alltså vid liv och tillväxt tack vare EUs omätliga naivitet och blindhet och att Obama aktivt startat och supportat dem. Han har i åratal “bekämpat” dem, men med samma islamistiska grundsyn uppstår vissa konflikter.  Han har i stort sett förbjudit folk att hjälpa kurderna som haft mer framgång.

Tänker EU göra ett dyft för att stoppa ISIS? Kurderna gör mer än EU. länk1  Karta över ISIS-mål på link.

Advertisements
This entry was posted in Iran, ISIS, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s