Vad vill de dyra migranterna när de slipper betala?


Om man går från en siffra på SvD om att 160.000 migranter ska fördelas över EU och man har lyckats med en promille, samtidigt som att Ungern säger att vi kan förvänta oss att 35 miljoner kan komma till EU så är det något med siffrorna som politikern visst har missat. Ingen har direkt sagt emot Ungerns siffror. Så vad göra med de 34 miljonerna som inte kan invadera EU?

Jag har inte sett några beräkningar om den genomsnittliga kostnaden för en person som tar sig från Syrien till Sverige.  Jag vet bara att det är dyrt, utan papper och pass kan man inte bara hoppa på ett charterplan. Många med pengar har handlat resor från människosmugglare för enorma kostnader  Massan har inga sådana pengar, har någon procent av de rikaste det? De super-rika tar förstås planet till USA eller Canada och slipper alla köer.

Löfvéns vy komprimerad.

Sverige turistar i stor mängd i Turkiet. Men de anser inte det är bra nog för muslimska migranter som egentligen vill vara nära sitt hemland tills kriget slutar. Turkiet har tagit emot ca 2 miljoner, mycket fler än hela EU, utan kulturkrockar och skadliga men för deras befolkning. Inte ett enda knivhugg på något Turkiskt IKEA. Men det är fullständigt otänkbart att låta kristna, attackerade av muslimer, att komma hit.

Säj att EU betalar UNHCR underhållet för äkta flyktingar i Mellanöstern, Turkiet, Libanon, Jordanien, och jämför med de enormt mycket högre kostnaderna att ta hit dem och underhålla dem på svensk standard – varför publiceras inga sådana beräkningar utom möjligen av SD? Sverige uppför sej som om vi fortfarande var ett välfärdssamhälle och tänker så förbli. varför inte tänka på de realistiska kostnaderna innan Löfvén måste berätta för världen att vi totalt har misslyckats med våra beräkningar av kostnaderna, mycket för att trotsa SD? Inte för att de totala misslyckanden får karln att avgå som normala ledare gör när de gjort bort sej totalt.

När får vi se en beräkning vad det hade kostat till UNHCR för att underhålla alla migranter till Turkiet på genomsnittsstandard för Turkiet, till Jordanien, Libanon? Men våra media får inte sin halva miljard i statsbidrag för att berätta sådant.

EU ger lite pengar till Turkiet som hjälp men samtidigt släpper de deras muslimer närmare det Europeiska samhället för att göra samma som när de förstörde det Assyriska Kristna Imperiet. EU är totalt historielösa, vilket inte de forna östeuropeiska EU-länderna är som vägrar skyffla in muslimer.

Ett antal bloggare i Sverige beskriver verkligheten, inga politiker eller massmedia. Totalt underkännande alltså.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s