Varför råljuger TT om mycket grundläggande fakta?


Titta på DN, där de fantiserar om “Israel fortsätter byggen av bosättningar som är förbjudna enligt internationell lag”. Eftersom det inte existerar någon sådan lag nämns det inte något mera.

Man undrar hur länge TT ska fortsätta ljuga rakt ut, även sedan Stefan Hjertén, känd förintelseförnekare och antisemit, pensionerades från stället. Inser de inte att de betraktas som fån av varenda individ som har en aning om verkligheten?

Varför försöker TT inte åtminstone motivera sina antisemitiska lögner? Det är en typisk Göbbelsfantasi från nazisterna, att upprepa en lögn så många gånger att folk börjar tro att något ligger i det, och undvika alla fakta som visar eller motbevisar deras påhitt.

För att än en gång upprepa vad den civiliserade världen vet:

  • San Remobeslutet är internationell LAG.
  • Osloavtalet är just det – ett avtal, inget Israel tvingade på araberna. Alla löften Israel gav då – de som inte krävde motåtgärder från araberna har uppfyllts medan araberna – Arafat och sen Abbas – inte gjort ett dyft, bara förväntar sig få goodies som när Kerry kommer flaxande och tvingar Netanyahu vad han tycker kan vara lämpligt, aldrig Abbas.
  • Säkerhetsrådets §242 förklaras av en av skribenterna här.

Nu på måndagsmorgonen häver DN ur sej en massa antisemitism. Låt oss tillämpa kausalitetsprincipen som DN helt släppt, det om vad som är orsak och vad som är verkan.

Nya våldsdåd i Israel

Den senaste attacken från arabiska mördare med ett tiotal brandbomber besvarades med skott från israelisk polis. En arab dödades.
Tidigare under dagen knivhöggs en israelisk gränspolis lätt av en arabisk terrorist och mördare nära Damaskusporten i Jerusalem. Den 38-årige palestinske terroristen sköts till döds.
En utländsk kvinna i 30-årsåldern skadades också lätt när hon knivhöggs nära en busshållplats i västra Jerusalem. Den arabiska terroristen flydde men en misstänkt arab greps nära platsen.
Sedan den 1 oktober har nu 17 israeler, en amerikan och en eritrean dött. Samtidigt har 101 palestinska mördare dödats. De flest av palestinierna har utfört knivattacker mot israeler enligt Abbas order länk men polis och militär lyckas döda alltfler arabiska terrorister som väl är.
TT-AFP (inte)

Franska AFP är en favorit hos TT, med i huvudsak arabiska journalister. Undrar om TT har fått inspirationen från länk.

Denna texten smakar rätt annorlunda än TTs judehat. Att ordern om att knivhugga judar kommer direkt från Abbas med alla svenska pensionärers pengar stulna av Löfvén och Wallström som stimulans, länk. Se listan över Abbas senaste utskrik ej polerade av västerländska journalister på länk.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s