Gatestoneinstitute: Sexbrott, jihadmani och “skyddsskatt” i Storbrittanien


  • På brittiska sjukhus ser man minst 15 nya fall av kvinnlig könsstymping, FGM, varje dag. Trots att FGM har varit olagligt i Storbritannien sedan 1984, har inte en enda person dömts.
  • Minst 1 400 barn utnyttjades sexuellt mellan 1997 och 2013 i staden Rotherham, i de flesta fall av muslimska gäng, men polisen och kommunen misslyckades helt med att tackla problemet eftersom man var rädd att stämplas som “rasister” eller “islamofober”.
  • Pastor Giles Goddard, kyrkoherde i John’s i Waterloo i centrala London, tillät en hel muslimsk gudstjänst i sin kyrka. Han bad också sin församling att prisa “guden vi älskar, Allah”.
  • Antalet polisanmälningar om sexbrott mot barn har ökat med 60 procent under de senaste fyra åren, enligt officiell statistik.
  • Brittisk underrättelsetjänst bevakar nu över 3 000 inhemska islamistiska extremister som misstänks vara villiga att utföra attacker i Storbritannien.
  • En muslimsk medarbetare på ett kärnkraftverk i West Kilbride, Scotland, avlägsnades från lokalerna efter att man upptäckt att han läste bombtillverkningsmanualer på jobbet.
  • “Vi försöker undvika att beskriva någon som terrorist eller en handling som terroristisk.” – Tarik Kafala, chef för BBC Arabic.
Storbritanniens …   klicka länk för att läsa hela artikeln.

Storbrittanien

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s