Befolknngen växer och växer.


Petterssons blogg tar upp ämnet på ett klart sätt, med material från länk,  som är skräckinjagande för alla utom för politiker – det är så man är glad för att man inte lever särskilt mycket längre.

Världens mest sannolika befolkningsutveckling enligt FN:s beräkningar är

medan våra politiker på heltid diskuterar hur många från Afrika och Asien som vi ska kunna packa in i Europa. Se dagens diskussioner.
Vad tänker du när du ser de bilderna? Den svenska intelligensbefriade kommentaren: “Jag hoppas det, men då måste man nog vara beredd att köra över vissa länder.”, dvs att de länder som inser att ett flöde av i stort sett obildade muslimer skulle snabbt förstöra dem – föraktas av Sverige. Man hyser förhoppningen att dessa länder med självbevarelsedrift räddar sej från EU liksom kanske England gör.
Åtminstone får Israel sälja fler av sina skyddsbarriärer. Läs länk. Israel hör som tur är inte till EU, så de bygger de skydd de behöver. De hade också problem med Afrikainvasionen, som inte visade några begränsningar tills de byggde stängsel vid gränsen till Egypten. Se länk1, länk2, länk3, medan Merkel tycker sej ha rätt att besluta om säkerheten för alla EU-länder. 
Saudierna bygger också stängsel utan EU-förbud, länk1 länk2.
Obongon åker till London för att övertyga dem om att stanna inom EU och dela deras muslimer,
Det är direkt skrämmande att se hur politiker leker med befolkningen i de länder de antas vårda sej om.  Speciellt i klantregeringen i Sverige.
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Befolknngen växer och växer.

  1. Dag Selander says:

    Ljus över mörkret! Splendid as always, Ralph. Och som vi ska sjunga “Och den mörknande framtid är vår”…. http://mxp.blogg.se/2016/april/politikerna-morkar-afrika-och-eu-2.html

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s