Illegalt bistånd.


Dagen hade en artikel om illegalt bistånd länk som var informativ nog förutom att de helt hade råkat glömma ordet illegal.

Bistånd i allmänhet är förstås bra men när det innebär illegala byggnader i Israel är det en helt annorlunda sak. Där finns legala byggnader där EU har förhandlat fram tillstånd att hjälpa legalt boende araber med byggnader, konstigt nog förekommer det aldrig att EU ger hjälp till judar i area C, hur mycket EU ger hjälp till araber i deras områden A och B har jag ingen information om.

Några punkter bör betonas gång på gång eftersom de liksom försvinner i hanteringen.

Där har aldrig funnits något “palestinskt” land!  Genom Osloavtalet fick araberna kontroll över area A och B på Västbanken och vad vidare skulle komma berodde på hur de uppehöll sina löften – vilket de aldrig gjorde de senaste 20 åren. Abbas har bara tiggt och tiggt om mer i förhandlingar utan att uppfylla löften om stopp för terror och hatpropaganda, i skolböcker och officiella uttalanden.

Definition av “land” följer internationella normer, inte vad Löfven råkar tycka.

Tänk på att arabvärlden har ca 650 gånger så mycket land som Israel. Det palestinska mandatet skulle bli det judiska hemlandet enligt internationell lag, fastställd av NF och FN för 100 år sen.

Arafat fick  Nobelpris bl.a. för att acceptera att area C, där få araber bodde, stod under Israelisk kontroll fram till fredsavtal – något Arafat och Abbas vägrat eftersom de vill ha hela Israel eller åtmnstone kunna förstöra det genom att fylla det med arabiska fiender.

Och sedan dess har massor av araber illegalt smugit sej in i area C eftersom gränsen är okontrollerbar och nu hjälper EU dem att bita sej fast.

Israels statsrevisor, comptroller, har skarpt sagt till regeringen att de varita alldeles för slapphänta med dessa illegala arabiska infiltratörer. Titta på en karta så upptäcker du hur otroligt mycket arabiskt land som finns runt omkring.

Säkerhetsrådets §242 säger länk.  Dvs att Israel har full kontroll fram till fred innan de ska lämna EN DEL av områdena de vann efter sitt försvarskrig 1967.  Kollar du kartan ser du att de lämnat den stora biten, Sinai, vid freden med Egypten. Abbas vägrar fortfarande fred eftersom han fått ofantliga donationer på att vara som han är.

Så Dagenartikeln är totalt missvisande, inte ett ord om illegala EU-byggnader, något som Sverige officielt kräver i sin redogörelse för vad de anser “palestina” är, Länk. Stöld av israeliskt land ingår alltså officielt i deras åtgärder till “palestinas” fördel.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s