“Resolutionsförslag om Israels bosättningar”


Nyhetstitel i dagens politiskt korrekta massmedia. 

Tomma huvuden skramlar mest, tänker jag av någon anledning. Här varför:

Säkerhetsrådet har redan uttalat sig i denna fråga, länk. Ska de nu upprepa samma sak men mot bakgrund av det ökande antisemitiska tyckandet i världen? På länken förklarar en av författarna vad §242, den tidigare varianten, säger.

Vidare i sagan: Judeen/Samarien (Jordaniens västbank under dess illegala ockupation) tycker TT var legalt ockuperad av Jordanien till skillnad mot nästan resten av världen, medan det faktum att Israel vann ett försvarskrig 1967 inte är nåt att orda om.

Sen får vi veta att de var olagligt av Arafat att säga att area C, där 4% av västbanksaraberna bodde,  skulle kontrolleras av Israel. Också bortglömt av TT, även om det är en del av dess traditionella judehat. Melanie Phillips förklarade hur fel den iden är, länk. Man har försökt efterlikna Hitlers förflyttning av folk med judars frivilliga flyttande i vår värld. De judiska nybyggena är definitivt inte illegala. Alla piratbyggen EU sätter upp i area C för araber är helt illegala däremot. Några länkar att läsa:

http://www.jpost.com/Opinion/As-I-see-it-The-EUs-illegal-settlements-448359

http://eipa.eu.com/2016/02/eu-builds-illegal-structures-in-area-c-of-the-west-bank-while-calling-on-israel-to-stop-settlement-construction/


http://eajc.org/page32/news55114.html


http://mida.org.il/2015/06/11/how-the-eu-funds-illegal-construction-in-area-c/Vi minns hur Hillary rådbråkade sin engelska om nybyggena – “de är inte illegala men illegitima”, sen får var och en tolka det.

Nä, de politiskt korrekta media är antisemitiska Israel- och judehatande, fulla av rena lätt påvisbara lögner, och de forsar bara på eftersom ingen stoppar dom. Det är fult men inte olagligt att ljuga i Sverige.

Du kan läsa vidare i

https://www.gatestoneinstitute.org/9613/europe-hatred-israel

https://www.algemeiner.com/2016/01/14/eu-funds-illegal-palestinian-construction-in-area-c-knesset-member-says/
.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s