About

Min gamla blogg http://thegolanispy.com gick plötsligt inte att editera, så efter diverse sökningar på internet gav jag upp och skapade denna. Den handlar i huvudsak om vad som är Israelrelaterat på olika sätt, men jag har inga hämningar att lägga in annat om det mig lyster. Nr jag retar mej på svenska massmedias lögner och förvridningar om Israel hamnar irritationerna här också.

 

Det enda felet på denna blogtypen är att det som normalt ligger i högerspalten lägger sig underst. Jag et inte hur man ändrar på det eller lägger en länk dit så – gå ner under artiklarna för att se vad där finns.

4 Responses to About

 1. Hej Ralf!
  På tisdag (1/12) ska jag ha en israelsamling i Vasakyrkan (EFS) i Kalmar. Mycket av det jag ska säga har jag hämtat från det du har skrivit. Stort tack för det!!
  En kort fråga: Har du en lista på nobelpristagare, med judiskt ursprung, och vad de fick nobelpriset för? Einstein är väl kanske den mest kände men det lär finnas fler.
  Ha en fin dag!
  Sten-Åke

  Like

  • ralphhaglund says:

   Trivialt att Googla efter Jewish Nobel Prize Laureates
   Jag är gammal akademiker så van att verifiera mina källor så nära ursprunget som möjligt, några mer exklusiva hobbies kan man inte ha som svensk pensionär….

   Like

 2. Hmm skriver inte så bra för att vara “akademiker” men okej… Btw om du gillar Israel så mycket varför inte flytta dit och förtrycka lite muslimer?

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s